Navrhni vajíčko a vyhraj

Leave a Comment


Připravili jme si pro vás interaktivní velikonoční soutěž, která vás, jak všichni doufáme, pobaví. po kliknutí na odkaz se dostanete na stránku, kde vytvoříte vlastní velikonoční vajíčko :). Výsledek vaší tvorby posílejte na email dominik.janik@kurzyjilek.cz. 
Ze všech příchozích vybereme několik nejlepších, mezi kterými poté vy na našem Facebooku budete hlasovat o celkového vítěze. 


Soutěž byla ukončena.


A o co budete hrát?

Všichni  účastníci budou mít šanci vyhrát slevu na kterýkoliv víkendový kurz v Jazykové škole Jílek dle vlastního výběru + učebnici drilu zdarma.

Můžete se těšit na několik kurzů angličtiny a italštiny nebo také němčinu, francouzštinu a španělštinu. Vybere si opravdu každý. 

Získáte také slevy na další víkendovké kurzy.


Co jsou Víkendové kurzy?

Během dvou dní vás čeká jazyková smršť, díky které si uděláte jasno v časech.  Ideální doplněk k běžným jazykovým kurzům, ale slouží také jako způsob zopakování si již probrané nebo zapomenuté gramatiky. Jsou také dobrou volbou například před cestou do zahraničí nebo pohovorem, kdy si potřebujete utřídit své znalosti. Ve víkendových kurzech se intezivně probírá gramatika. 


Seznámíte se s drilovou metodounaší školou a lektory - nakopnou vás svou energií do dalšího studia.


Podmínky využití slevy:

1. Sleva je ve výši 10% 
2. Platí pouze pro nové studenty
3. Lze uplatnit pouze na víkendové kurzy
4. Slevu je možné využít do konce semestru (červen 2018) 
5. Výhra je nepřenosná



0 komentářů:

Okomentovat