Konverzační kurz? Pro Vás rozhodně plus!

Leave a Comment
Už nikdy neměj strach z mluvení v cizím jazyce



Je hned několik důvodů, proč se hlásit do Konverzačního kurzu. Ten nejhlavnější je ale rozhodně to, že zde budete mluvit, mluvit a zase mluvit. Nepotřebujete žádné učebnice, lektoři si totiž na každou hodinu nachystají materiály přesně podle vašich potřeb.

Velká výhoda je určitě v tom, že se zde tvoří malé skupinky, se kterými se pracuje. Budete tedy mít spoustu prostoru a ve všem se na vás dostane. Neučíte se novou gramatiku, jde opravdu o intenzivní výuku, díky které se lze zbavit strachu z mluvení. Už nikdy se nebudete bát v zahraničí toho, že si třeba v restauraci objednáte něco, co jste vlastně ani nechtěli.

Kurzy jsou vhodné pro ty, co chtějí cestovat do zahraničí a nebát se mluvit. Konverzační kurzy jsou jednou z našich specialit, díky které můžete vycestovat kamkoli. Možnost je pro 3 úrovně, od mírně pokročilých a po pokročilé.


A co o kurzech říkají lektoři?

"Podle mě by člověk měl chodit na konverzační kurz proto, aby ztratil ostych z mluvení před cizími, přestal se bát, že něco řekne špatně. Ideální je pro ty, kteří si chtějí rozšířit slovní zásobu - přiučit se šikovná slovíčka i obraty - a natrénovat si konverzaci v rámci skupiny s různými mluvčími,"  to vše říká Monča Stříbná.

Páju Richtera zase láká to, že se ocitnete v různých situacích: "Pro lidi je třeba dobrý to, že si vyzkouší, jak může přobíhat check-in na letišti, rezervace dovolené v hotelu," a spoustu podobných situací si vyzkoušíte.

Bára Petláková říká, že je to dobrý pro ty, kdo chtějí procvičovat i praktičtější témata a rozmluvit se v cizím jazyce.






0 komentářů:

Okomentovat