Lovec jelenů

Leave a Comment
Drama to rozhodně bylo. Naštěstí ne válečné jako v podobě kultovního filmu téhož názvu, ale sehnat vhodného maskota je vždycky boj. Zvlášť, pokud máte tak specifické vysoké požadavky jako já.



Když už jsem začal pomalu zoufat, že k líbivému sloganu "Mířili jste na vysokou?" budu opravdu muset někde sehnat živého jelena nebo sáhnout do úspor a koupit dostatečně velkou bestii z plyše, zjevil se jako blesk z čistého nebe, nikoliv doktor Hrom, ale zázrak! Mirka přišla s nabídkou, kterou nelze odmítnout, a tak jsem si před pár dny zajásal, když se na scéně objevila velká bílá taška a v ní byl on - Alfred.

Pojmenovat losa, který vypadá jako sob a není jelen, to je úkol hodný génia. Když jsem ho poprvé sundal z hlavy a předal Michalovi, aby ho na chvíli pohlídal, vypadlo ze mě to krásné jméno. Všichni se ho naštěstí chytli, byť Ivica říkala něco v duchu: "Proč to není Adolf?" Netuším.

Každopádně mě nadchlo, jakým způsobem na plyšový přírůstek, do kterého jde mimochodem někoho s přehledem vpasovat, zareagovali lektoři. Většina se s ním ráda vyfotí, zkusí si ho nosit jako kořist na hlavě, nebo se jen baví pohledem na ostatní, kteří si ho berou k práci.

Prostě parta dospělých lidí, kteří mají radost z plyšové hračky. Potěší to :)

Všechny fotky najdete na našem Facebooku.
Pracovní porada ve složení Michal, Alfred a Anička

Filipovi se Alfred taky líbil

Anička si musela druhou hlavu podepřít, je to tíha.

0 komentářů:

Okomentovat