Kdo může na pomaturitní studium?

1 comment
Roční jazykový kurz akreditovaný Ministrestvem školství je sice obyčejně označován jako pomaturitní studium, jehož cílem je absolvování zkoušek Cambridge, ale zdaleka není jen pro čerstvé maturanty. Kdo tedy nejčastěji po ročním kurzu angličtiny sáhne?


  1. Čerství maturanti. Ano, pokud jste mířili na vysokou a nevyšlo to, pomaturitní studium je logická volba. Udržíte si status studenta, budete mít všechny staré dobré prázdniny a ještě uděláte něco pro vlastní rozvoj. Malým tajemstvím je, že s platným certifikátem na minimální úrovni B2, což jsou FCE, vám uznají angličtinu snad na každé vysoké škole, a budete tak mít o starost míň! Pokud jste navíc z dálky, je to skvělá příležitost jak se dostat do Brna na dosah vysokých škol a studentského života!
  2. "Zkusím to až za rok" studenti. Dostali jste se na vysokou, ale ukázalo se, že jste netrefili obor. Tato situace nastává velice často a dá se s ní bojovat dohlášením se na pomaturitní studium, na což mají zájemci čas až do konce kalendářního roku.
  3. Chci cestovat, pracovat, ale nemám dobrou angličtinu. Spousta mladých lidí chce vyjet do zahraničí třeba na celé léto, na Erasmus nebo jen tak cestovat po světě po dobu neurčitou. Po ročním kurzu angličtiny vám v takové cestě vůbec nic nebrání. Čtyři hodiny denně se věnujete angličtině, odpoledne pracujete a za rok tradá do světa!
  4. Lidé toužící po rekvalifikaci a lepším uplatnění. Hledáte zrovna práci a jste třeba i registrovaní na úřadu práce? Pak i pro vás je pomaturitní studium skvělou volbou. Jelikož jde o akreditovaný kurz, pomůžeme vám zajistit potvrzení o sebevzdělávání pro ÚP a po roce studia angličtiny soft skills vaše šance na uplatnění nemálo porostou!
Nenašli jste se v žádné skupině, ale tušíte, že byste přece jen o roční kurz stáli? Nebojte se nás kontaktovat, zeptat se nebo navštívit některý z našich dnů otevřených dveří!

Pomaturitní studium v brněnské Jazykové škole Jílek

Studenty čekají každý pracovní den čtyři vyučovací hodiny, ve kterých budou procvičovat všechny jazykové dovednosti. Navíc jsme pro naše studenty připravili balíček soft skills – komunikace, prezentace a práce v týmu. Při přípravě na zkoušky Cambridge se studenti budou seznamovat nejen s gramatikou a slovní zásobou podle učebnic, ale také se dozví užitečné informace od našich zkušených lektorů, které jim pomůžou udělat si konečně v gramatice jasno.

Efektivní přípravu na zkoušky a procvičování jazykových dovedností prokládáme také výukou softskills. Víte, jak správně dávat zpětnou vazbu kolegům na pracovišti? Jak vést obchodní jednání? Jak vypadá efektivní komunikace při telefonování? Nebo jak zefektivnit práci v týmu? To vše se naučíte v rámci příprav ke zkouškám Cambridge.

1 komentář:

  1. To do that they place a second wager equal to their first beside their first wager. A player who doubles down receives exactly yet one more card face up and is then forced to face regardless of the complete. This option is only available on the player's two-card starting hand. Some casinos will restrict which starting hand totals could be doubled. If the vendor has a ten or an Ace face up players are provided 우리카지노 the option to position an Insurance guess.

    OdpovědětVymazat