Scream on Halloween!

Leave a Comment
Všimli jste si někdy, kolik lidí dělá při vyslovování jména tohohle anglosaského svátku chybu? Většinou se dostávají někam k německé kapele Helloween, což je zase úplně o něčem jiném. Angličtina se při tom učí už pěkných pár let a je zarážející, že to nikdo neřeší. A tak jsme se rozhodovali, kterou verzi si střihneme v jazykovkce.


Nakonec jsme se rozhodli pro "tradiční" halloweenský večírek, který nám zařídila naše bývalá lektorka Maruška Dupalová, na kterou si možná i někteří z vás ještě pamatují. Obecně si všechy slečny z The Immigrant zaslouží velkou pochvalu, protože vyšly vstříc s úsměvem všem prosbám a člověk se u nich měl jako v peřince. Dokonce o výzbu se nám postaraly!

A co samotná akce? Radost. I přes výzvu, že masku jsou dobrovolné, přišla v masce drtivná většina účastníků. Hlavně naše drahé děti z pomaturitka příjemně překvapily hojnou účastí a různorodostí kostýmů od vikinské válečnice z Hellblade, přes čertici, Bambiho mrtvou maminku až k jednomu z čelnů KKK a velice originální masce nazvané prostě Wall of Bullshits. Nekorunovaným králem večera byl pak náš Juraj se svou medvědí hlavou, na kterou izolepoupřilepil kus rohlíku a vydával se za "bajného slovenského Jednorožka". K tomu si stačí přičíst ocas z řetěžu na vánoční stromeček a máme druhé místo v soutěži o nejlepší masku ;) Tu vyhrála jílkovská štítonoška Klára. Štít jsme si pak zabavaili a k vidění je teď u nás v kanceláři.

Večer utekl jako voda a ruku na srdce, takhle by se to dalo dělat každý měsíc. A třeba i bez masek nebo ve větším počtu. Jen už nám pak asi nebude útulný Immigrant stačit :)


0 komentářů:

Okomentovat