3 důvody, proč si na Vánoce naložit jazykový kurz

Leave a Comment
Jak se blíží Vánoce, vstupuje do našich srdcí kromě míru a klidu také panika z toho, co proboha letos dáme našim blízkým. Stále sílí poptávka po zážitkových dárcích, protože jsme všichni přehlceni věcmi, které ani nestíháme využívat. Proč tedy nesáhnout po jazykovém kurzu, který je u nás nejen jedinečným zážitkem, ale také člověku něco dá?




1. Jedinečný zážitek

Správný jazykový kurz by měl být pro každé z účastního jedinečným zážitkem, který mu otevře oči. Jazyky nejsou nutné zlo, ale koníček. Jsou něčím, co by mělo studenty bavit. Po jejich skončení pak má student odcházet nejen s pocitem, že se naučil něco nového, ale že se také pobavil a má dostatečnou motivaci ve studiu pokračovat. A přesně takové jedinečné zážitky nabízíme studentům na každé lekci.

2. Zbavíte se zábran

Určitě jste už někdy zažili ten moment, kdy jste si napřed museli začít všechno třídit v hlavě. Nebo jste to naopak měli vše v hlavě, ale báli jste se nahlas promluvit. Přesně s těmito problémy jsme zvyklí denně pracovat a díky drilovému kurzu se nejen zbavíte zábran, ale budete mluvit!

S drilovou metodou úspěšně pracujeme už víc než dvacet let a kurzy prošly stovky studentů, kteří si nemohli dril vynachválit.

3. Uděláte něco pro osobní rozvoj

Prevence demence. Kolik řečí znáš, tolikrát jsi člověkem. A další podobné fráze se sice můžou zdát ohrané, ale efekt se jazykovému vzdělávání upřít nedá. Jazyky pomáhají nejen lidskému mozku, ale otevírají bránu k celému světu. Můžete si přečíst zprávy ze zahraničí, snadno se domluvíte s cizinci, zvýšíte svoji cenu na trhu práce nebo budete jen trénovat mozek, rozšiřovat si znalosti a poznávat nové lidi. Na jazycích je prostě krásné to, že si každý najde to své :)

Do 12. prosince 2017 si můžete pořídit poukaz se slevou 20%*

http://www.jsjilek.cz/kontakty/


*minimální cena nákupu po slevě je 1600 Kč, 
za což získáte kredit 2000 Kč na jazykový kurz

0 komentářů:

Okomentovat