Nový rok, nový jazyk

Leave a Comment
Na začátku každého nového roku jsme všichni plní energie a nadšení zkoušet nové věci a obohatit se o nové zážitky. Mezi nejpopulárnější předsevzetí podle magazínu Time patří studium cizích jazyků a cestování. Proč bychom se tedy měli začít učit cizí jazyk právě teď?



1. Jsme připravení dělat změny

Dělají je všichni a my chceme taky. I když se vlastně nic moc nezměnilo, pocit z nového začátku v novém roce je natolik silný, že nás nutí měnit návyky a dělat nové věci. Je jedno, jestli chceme přestat kouřit, jíst zdravě, sportovat nebo se učit jazyky. Cítíme tu energii a šanci začít znovu. Máme chuť a odvahu se do toho pustit po hlavě.

2. Chceme poznávat nové lidi

Ve dvou se to ale lépe táhne. A vůbec by nebylo špatné si najít nějakou novou partu, že? Studenti si u nás chválí nejen výuku, ale také skvělou atmosféru a přátelský kolektiv. Narazíte tak nejen na ochotné lektory, ale také poznáte spoustu nových přátel, se kterými pak zajdete na jedno nebo se zúčastníte některé z našich akcí pro širokou veřejnost. Člověk prostě nikdy neví, koho potká.

3. Motivuje nás okolí

Právě z okolí přichází často ta největší podpora. Tedy alespoň za předpokladu, že jsme všichni na stejné lodi. V kurzech panuje přátelská atmosféra, v níž se studenti vzájemně povzbuzují. Chtějí dělat pokrok společně a naši lektoři jim v tom pomáhají ze všech sil. Nejde při tom o žádné patetické motivační citáty ani prázdné fráze, která nikam nevedou. Naopak jde o tu nejlepší podporu ze všech, kdy se ostatní nebojí toho jednoho studenta podržet, poradit nebo povzbudit, když zrovna neví a nechytá. Uvidíte, že dělat nové věci v přátelském prostředí s podporou známých a kamarádů jde mnohem snáz.

4.A my vás taky podpoříme!

Chceme, abyste na sobě mohli začít pracovat. Podívejte se na reference (nebo na Facebooku) od našich studentů, přečtěte si něco o našich lektorech a speciální drilové metodě a přijďte třeba na ukázkovou hodinu. Hlavně se ale nezapomeňte do konce ledna přihlásit do kurzu s jedinečnou slevou pro nové studenty. Do poznámky v přihlášce stačí vepsat heslo

Předsevzetí
a sleva do začátku je vaše. Pro naše stálé studenty pak máme v záloze věrnostní program a spoustu dalších pěkných balíčků. Neváhejte se zeptat :)


Podmínky využití slevy:

1. Sleva je ve výši 5%
2. Platí pouze pro nové studenty
3. Lze uplatnit pouze na docházkové kurzy
4. Slevu je možné využít do 2. února 2018 (23:59)

0 komentářů:

Okomentovat